Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /virtual/s/a/salabankietowa.ugu.pl/libraries/Trash.php on line 96
Bogate menu. Obfite dania, różnorodne potrawy. Poleca szef kuchni - Sala weselna Gdańsk. Stogi. Przeróbka

Przykładowe menu

ZUPY
- Grzybowa z prawdziwków
- Rosół z makaronem

DANIA GŁÓWNE
- Kotlet schabowy z pieczarkami
- Karkówka pieczona nadziewana
- Zraz zawijany w sosie myśliwskim
- Pierś drobiowa faszerowana
- De volaille
- Kurczak pieczony (udka z kurczaka)
- Łosoś lub sandacz smażony
- Kapusta bia?a zasmażana z koperkiem
- Kapusta czerwona z boczkiem wędzonym
- Buraczki gotowane zasmażane
- Sałatka grecka
- Marchewka z groszkiem ze śmietaną
- Bukiet surówek
- Ziemniaki
- Kasza gryczana

ZAKĄSKI
- Półmiski wędlin (krakowska, kindziuk, kumpiak, salami)
- Jajka z kawiorem
- Półmiski mięs pieczystych (schab, boczek, karkówka)
- Galaretka z kurczaka
- Pstrąg (filet) w galarecie
- Półmiski ryb wędzonych (łosoś, pstrąg, maślana)
- Sałatka jarzynowa (tradycyjna)
- Sałatka (drugi rodzaj)
- Śledzie w oleju i majonezie
- Ryba po grecku
- Ogórki, pieczarki marynowane, papryka konserwowa
- Ryba opiekana w zalewie octowej

OKOŁO GODZINY 23:00

- Jajka faszerowane na gorąco
- Pieczarki faszerowane na gorąco

OKOŁO GODZINY 1:00
- Barszcz czerwony z uszkami

OKOŁO GODZINY 3:00
- Żurek staropolski
- Żurek staropolski na białej kiełbasie
- Flaki wołowe

NAPOJE, DODATKI
- Kawa, herbata, soki – bez ograniczeń
- Ciasto

Powyżej przedstawiliśmy przykładowe menu, które każdorazowo omawiamy indywidualnie. Wszystkie dania przygotowujemy sami.

 

Gwarantujemy najwyższą jakośc potraw i duże porcje dań.

 


Na życzenie Klienta przygotowujemy indywidualne menu - bez dodatkowych opłat.